Selv svært tilgængelige kroge og hjørner når vi ud i
Rene vinduer i 18 meters højde
Vaskeanlægget kører med rent vand og skåner miljøet
Glasfacader - rene, pæne og strålende

InfoblomstVaskeanlæg

Solceller, skråvinduer, store gladfacader eller 3. sal? Det kan sagtens lade sig gøre. Med vores mobile vaskeanlæg kan vi gøre skråvinduer og solceller rene. Vi kan holde din facade pæn og indbydende, så du kan præsentere varerne i vinduerne - eller gøre et godt indtryk.

På en af vores biler har vi fået monteret et vaskeanlæg, med det kan vi nå 18 meter i højden. Det svarer til 3. sal. Vandet er blødt, det vil sige, at det er kalkfrit og ikke indeholder bakterier. Derfor behøver vi ikke at svabe efter. Anlægget opvarmer vandet til 70 C, når vandet rammer ruden, er det 40 C. Det sikrer en grundig opløsning af skidt og snavs og sørger for, at vandet hurtigt fordamper fra ruderne. Den hurtige fordampning og at vandet er kalkfrit sikrer dig blanke og pæne overflader.
 
Anlægget kører uden rengøringsmidler, og vandet skader derfor ikke de grønne områder eller andre overflader.
 
Kontakt os for at høre mere om anlægget og for at få et tilbud.
 
Ring på 50 50 62 19 eller skriv til nytrent@gmail.com – vi garanterer altid et godt og konkurrencedygtigt tilbud – både til privat og erhverv.

Udover at vaske vinduer, kan vi klare trappevask, rengøring, græsslåning o.m.a. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere.

Ring til os nu
 
Skriv en mail til os her
 
Tilbud på trappevask
 
 
C Rent | CVR: 33409710 | Terp Skovvej 56, 8260 Viby J  | Tlf.: 50 50 62 19